Bli medlem nu säljs inga fler medlemsskap för 2023

Filmstudion har nu nått maxantalet av medlemskort som vi kan sälja varför all försäljinig nu har stoppats.

Medlemskap för våren 2022 löser du här på hemsidan.


Medlemskortet hämtar du ut i samband med visningarna.Medlemsskap löser du genom att följa länken:

https://mariefred.filmstudio.se/medlemskort

Första gången du löser medlemskap via hemsidan behöver du registrera dig. Det gör du genom att klicka ”Bli medlem” vi länken ovan.

Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och bestämmer om du vill lösa ett full medlemskap för 200:- eller ett trefilmskort för 180:-. Därefter betalar du via Swish eller bankkort.

Medlemskortet hämtar du ut i samband med visningarna.

Kom i tid så du får en bra plats. Åldersgräns: 15 år.


Medlemsvillkor & integritetspolicy

För att gå på film via filmstudion och vara med på våra aktiviteter måste du vara medlem. Filmstudion är en ideell kulturförening som är religiöst och politiskt obunden. Föreningen är ansluten till paraplyorganisationen Sveriges Förenade Filmstudios. Medlemskapet är personligt och kan inte återbetalas och gäller endast för verksamhet som erbjuds i angiven lokalförening. Filmstudion hanterar all medlemsinformation på ett varsamt sätt men förbehåller sig rätten att sprida föreningsrelaterad information. Lär mer om just din filmstudios medlemsregler: Filmstudions medlemspolicy.
För frågor om betalning och tekniska problem kontakta SFF:s kansli via medlem@filmstudio.se.


Hjälp med registrering

Filmstudion behöver samla in information för att kunna koppla ett medlemskort till en specifik person. Därför är det obligatoriskt att varje registrerad medlem kopplas till en unik e-post alternativt unikt mobilnummer. Om du vare sig har en e-post eller ett mobilnummer vänligen kontakta din filmstudio för ett manuellt köp.


Om ni är flera i samma hushåll som ska registrera er som medlemmar så behöver ni tyvärr göra en registrering och ett köp per person.


Om ni i samma hushåll exempelvis delar på en gemensam e-postadress så kan ni därför välja att registrera ytterligare medlemskap på mobilnummer istället.


Glömt lösenord? Då kan ni begära ett nytt lösenord. Genom att länken ”Glömt lösenord”, om mailet inte dyker upp så titta i skräpposten eller eventuellt under ”kampanj”. Om inget fungerar kontakta din filmstudio och be dem att antingen göra ett manuellt köp eller radera din information så du kan registrera dig på nytt.


I nuläget kan du inte själv redigera din egen medlemsinformation utan du behöver kontakta din filmstudio för detta. Vi hoppas kunna utveckla detta i framtiden.